ICON on räjähtävän ammattitaitoinen bilepläjäys juhliisi. Soitamme toiveidenne mukaan myös tanssimusiikkia, sekä jazzahtavaa taustamusiikkia. Kaikki ICONIN jäsenet ovat kivenkovia alan ammattilaisia, joilla on takanaan vuosien työkokemus niin maalta, mereltä, kuin kaikelta siltä väliltäkin.

Solisti Elina Hjelt on mielettömän soundin ja karisman omaava laulun ja esiintymisen ammattilainen, eikä bändin soittajat: Markku Ollikainen (kitara), Jukka Kosunen (rummut), Marko Jansson (basso) ja Ville Kyttälä (koskettimet) jää tässäkään toiseksi!

ICON on pääsääntöisesti 5-henkinen orkesteri, mutta toiveidenne mukaisesti ICONISTA irtautuu 4-hengen orkesteri, sekä kitara-, tai piano/laulu-duo akustisesti/puoliakustisesti. Kysy myös 5-henkinen ICON täydennettynä torvilla! Tästä ei meno parane!

Esimerkkejä tilaisuuksista:

5-henkinen ICON (laulu, kitara, basso, rummut ja koskettimet) 3x45 min. tai 2x60 min. soittoa. Valittavana tanssimusiikkia, "bile"-musiikkia, sekä taustamusiikkia toiveidenne mukaisesti. Täydellinen paketti häihin, sekä firmatilaisuuksiin!

4-henkinen ICON (laulu, basso, rummut, kitara tai koskettimet) sama ohjelma kuin edellisessä, mutta ohjelmiston sisältö saattaa muuttua hieman pienemmässä kokoonpanossa!

2-henkinen DUO-ICON Ikivihreitä, jazzia, laulelmaa, elokuvamusiikkia, poppia tai rockia... DUO-ICON toteuttaa juuri toiveidesi mukaisen illan. Kysy myös juhlatilaisuuksien ohjelmanumeroksi!

ICONIN SOLISTI ELINA HJELT laulaa juhlissasi akustisesti, ilman säestystä tai itseään säestäen. Kirkkotilaisuudet (häät, hautajaiset, kastajaiset), syntymäpäivät ja muut juhlat tullaan muistamaan ikimuistoisesta esityksestä tai kauniista ja tunnelmallisesta taustamusiikista. Kysy tarjousta yhdistettynä ICON-bändiin!

Ota yhteyttä ja kysy lisää, niin suunnitellaan tilaisuuteesi ikimuistoinen musiikkielämys!